CONCURS DE PESSEBRES I BALCONS 2020

El concurs de pessebres i balcons guarnits s’ha celebrat enguany per primer cop al poble. Sorgit d’una iniciativa popular i recolzat per l’Ajuntament, pensem que ha estat un èxit. Ens ha sorprès el nombre de participants, tenint en compte que era la primera vegada que es convocava. Petits i gran han posat temps, energia i ganes en la intenció de fer el pessebre més bonic o el balcó més guarnit.

La tarda del dia de Sant Esteve era el dia assenyalat per obrir portes i que tothom pogués veure els pessebres. Feia temps que en una tarda tan glaçada no es veia tanta gent passejant pel carrer.

Un jurat format per tres persones de diverses edats va donar el seu veredicte.

Valorar quin és el millor pessebre o el millor balcó és una tasca difícil, el jurat ha puntuat de la manera més objectiva possible i al final cadascun que ha vist els pessebres o els balcons sap quin és el millor per ell. El fet de participar en aquests rituals col·lectius és el que ens fa guanyar a tots, aquest any els carrers del poble han estat més il·luminats que mai i esperem que el proper encara ho estiguin més.

Millor balcó guarnit. (Eduard de cal Trencapinyes i Laura de cal Sarauet)
Millor pessebre : cal Feliu (Elisabeth Rapado & familia)

Una respuesta a «CONCURS DE PESSEBRES I BALCONS 2020»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *