Piscines Municipals

PISCINES DE L’ESPLUGA CALBA ESTIU 2020
A causa de la situació actual causada per la COVID l’obertura de les piscines està condicionada per una normativa complexa que us volem fer saber:
L’aforament ha d’estar limitat a 35 persones i haurà d’estar controlat. Només és podrà accedir al recinte de les piscines amb cita prèvia amb torns per poder-se banyar tothom. La cita es demanarà d’un dia per l’altre. Aquesta cita prèvia et donarà dret a estar dins del recinte només durant la franja horària (d’un màxim de dues hores) a la que t’hagis apuntat. Els dies que no es superin les 35 persones es podrà estar mes estona a la piscina sempre que no es superi l’aforament permès en alguna franja horària.
A l’espai de la gespa estaran marcades a terra unes quadrícules que delimitaran les distàncies de seguretat entre les persones. Acabada la franja horària tot el personal haurà d’abandonar el recinte per poder accedir el següent torn. No es podran fer servir els vestuaris i les dutxes interiors. També s’hauran de prendre mesures de desinfecció extraordinàries.
L’Ajuntament haurà de contractar una persona responsable de la gestió de cites i del control d’accés al recinte.
Tenint en compte tot això que suposarà un esforç logístic i econòmic important els abonaments tindran el mateix preu que en anys anteriors. Tampoc es possible modificar-los ja que es impossible modificar l’ordenança que ho regula en tant poc temps.
Des de l’Ajuntament voldríem recollir la voluntat majoritària de la gent del poble. A peu de carrer hi ha gent que ens ha comentat que no són partidaris què s’obrin les piscines, i per altra banda altres persones ens han comentat que per poc que es pogués haurien d’estar obertes.
Amb tot això exposat traslladarem aquesta consulta als veïns del poble, perquè donin la seva opinió i ens ajudin a prendre una decisió.
Us passarem un full formulari d’enquesta amb un parell de preguntes, l’haureu d’omplir i entregar a l’Ajuntament. Agrairíem un formulari per unitat familiar, els que normalment compreu l’abonament familiar i també un formulari pels individuals que esteu interessats en el tema. Disposareu d’aquests formularis a l’Ajuntament, cal Prior i al bar. Tindreu fins el divendres 19 de juny per retornar-ho complimentat a l’Ajuntament.
Per explicar mes detalladament la complexitat de tot plegat us convoquem a una reunió el proper dimarts dia 16 a les 20:00h a la sala del ball, respectant les mesures establertes per evitar contagis.


També podeu respondre a la consulta online.

Una respuesta a «Piscines Municipals»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *