6ª FIRA OLEOTÈXTIL

Tot i l’espessa boira, aquesta sisena edició de la Fira Oleotèxtil ha acollit molts visitants, cada any més gent de la comarca i d’arreu ve a gaudir d’aquesta jornada.

D’hora al matí ja van començar les cues per aconseguir l’entrepà de llonganissa per un preu mòdic de 3€, import que es descontava en cas de comprar un producte de la fira.

A la Cooperativa Agrària es podia visitar l’antic molí d’oli i veure l’elaboració artesanal amb la maquinària original; i tots els interessats podien comprar l’oli nou Spelunca així com altres productes de la zona (olives, vi, cava…).

A la Cooperativa Tèxtil John Fil es feia l’exposició i venda de gènere de punt de la marca pròpia STJOR, amb dissenys d’Òscar Dalmau, i també d’altres marques; totes elles a preus especials.

Durant el matí es van fer visites guiades gratuïtes al Castell des d’on els cavallers de l’Ordre de Malta van dominar el poble durant més de quatre-cents anys.

I al migdia vàrem poder gaudir de la degustació d’una boníssim paella d’arròs feta amb oli Spelunca i safrà de les Garrigues.

Una respuesta a «6ª FIRA OLEOTÈXTIL»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *