SALVAR LO MIQUEL DE CAL PRIOR

Segurament tots recordeu la pel·lícula ¨Salvar al soldat Ryan¨ en la que l’exèrcit dels EEUU busca al soldat Ryan per evitar que mori en combat, com ja havia passat amb tots els seus germans.

Des de l’Ajuntament ens interessa molt preservar la salut de tot el poble en general però ens interessa en especial la salut del Miquel de Cal Prior.

Pels següents motius:

1- Perquè és simpàtic i sempre somriu .

2- Perquè és l’únic capaç de dir-li a una padrina de més de 80 anys: ¨Que et poso, xurri?¨

3- Perquè si ell arriba a ser portador del coronavirus, es pot convertir en una arma de destrucció massiva ja que interactua amb tothom del poble.

4- Per últim, si ell cau malalt i no pot obrir la botiga com cada dia, les conseqüències per tota la gent del poble que no es pot desplaçar fins a altres poblacions per comprar aliments i altres articles necessaris poden ser molt greus.

Som un poble afortunat que gaudeix d’uns serveis que no tenen altres localitats de l’entorn. Tenim escola i bar, temporalment tancats pel virus.

També farmàcia i botiga, i hem d’intentar que segueixin obertes aquestes últimes.

A la farmàcia l’aforament a l’interior està limitat a una persona, per tal de preservar les distàncies de seguretat.

A Cal Prior l’aforament del local està limitat a tres persones i caldrà esperar fora per no excedir aquest límit. Respectar també la distància d’un metre de seguretat entre persones dins l’establiment.

Esperem que tothom respecti aquestes normes pel bé de tots.

25 respuestas a «SALVAR LO MIQUEL DE CAL PRIOR»

 1. El Miquel es una gran persona simpática cervicial . Pero em preocupa molt la seva salud. Caldria que l’Ajuntament li proporciones mascaretes I altres coses necesarias per la seva protecció.

 2. Es una llástima que ens adonem ara, de com és de necessari que el Miquel tingui la botiga oberta. Ha de ser tot l’any que entre tots fem que sigui rentable el seu treball i que no caiguem en la pràctica de proveir-nos en els grans magatzems abans de buscar-ho a cal Miquel.Els grans magatzems destrueixen el teixit de petites empreses que és la característica de la nostra terra. Visca els serveis de proximitat i de poble. Estem amb tu

 3. Verdaderamente sin el miquel no sería lo mismo el pueblo de la espluga.los barceloneses que pasamos el verano allá te queremos mucho.perdona que lo diga en castellano pero es que por desgracia no se escribir en catalán. Miquel te estimem.

 4. Hem de fer poble!
  Nosaltres vivim a Barcelona i quan venim el primer que fem és anar a CAL MIQUEL a fer la compra.
  Coneixem moltes botigues de poble que han tancat perquè la gent compra a les grans superficies.
  No volem ni pensar que un dia tanqui el Miquel.
  Cuide-lo i protegiu-lo molt!
  T’estimem
  I

 5. Nosaltres venim poc al poble,pero quan hi som sempre hi comprem. L’heu de cuidar. Forma part de les estructures del poble. Dona un servei básic. Tots a comprar a cal Prior. Salut i llarga vida.

 6. Des de Sant Cugat faig arribar un missatge de solidaritat de tot el poble per protegir el Miquel que fa de pal de paller per a la compra de tots els espluguencs. Cuida’t Miquel i deixa’t estimar pels convilatans i els espluguencs que vivim a la diàspora

 7. Ànims Miquel, jo faig anys que no estic a l’ Espluga, però és un referent de sempre, i ho ha de continuar sent molts anys!! Una abraçada !

 8. Cuideu-vos tots! Miquel, farmacèutica, …
  Tots sou imprescindibles per aquest poble tan fantàstic, amable, acollidor i tal com els hi dic als meus fills «el millor poble del món!

 9. Molt Bona idea fer aquests comentaris, i cal seguir les indicacions estrictament, dons aixó ca “en serio”. Els que vivim fora del poble ens hem d’abstenir de venir-hi per evitar els contagis, encara que ens sapiga greu, i aixó durant 2 mesos mes, segons les noticies que m’arriven. Anims a tots i totes, ens hem sortirem!!!!

 10. Jo no el conec però el sentir parlar del poble em porta molts bons records, records de la meva infància de fa només uns 40 anys, per tant una abraçada a tots els que viviu al millor poble de Lleida.

 11. Soc la Tere de cal Pau del mestre ( filla del Josep i la María) . Apart de q som parems pel papa tú ets un crack , sempre et te a la boca no solsament quan son al poble si no a Barcelona sempre parle de tú . Cuidat maco i no perdis mai el teu somriure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *